Äggjakt hos Mr Green!

På Mr Greens blogg står det nu att man har en stor äggjakt med anledning av påsken. Casinot har lagt ut flera påskägg bland sina spel och det är upp till dig att hitta dem och ta del av alla bonusar och erbjudanden som de innehåller. Du måste dock skynda dig innan tiden tar slut. Äggjakten hos Mr Green pågår bara till den 21 april, så det gäller att agera nu!

Äggjakten hos Mr Green!

Du ska konkurrera med de små söta och gulliga kaninerna som har flyttat in hos Mr Green under påsken. Men låt dig inte luras av deras oskyldiga yttre, kaninerna har ett ovanligt stort begär efter mumsiga påskägg.

Jakten pågår i totalt åtta dagar, och under dessa dagar så ska du hitta ett guldägg per dag som innehåller en speciell kod som du kan använda för att få Free Spins eller bonusar. Varje dag uppdateras deras kampanjsida med ett nytt inlägg. Där får du läsa vad dagens jakt består av. Du får också ett par ledtrådar som kan hjälpa dig i din jakt. Kom ihåg att läsa reglerna för kampanjen innan du sätter igång.

Välkomstpaket hos Mr Green!

För att utnyttja dina påskägg så måste du ha ett konto hos Mr Green. Är du ny kund kan du ta del av deras speciella välkomstpaket. Då kan du få 100 % i bonus på din första insättning, det betyder att man dubblar den summa som du sätter in på ditt spelkonto första gången. Du kan dessutom få gratissnurr på utvalda automater.

Notera att välkomstpaketet kan variera från dag till dag. Besök Mr Green för att få exakta uppgifter. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar osv.

Comments are closed.