Bullseye Bingo

Detta bingospel är ett nytt från Svenska Spel och är ett annorlunda bingospel där jackpotten betalas ut till alla spelare.

När någon vinner en jackpot i Bullseye Bingo får vinnaren halva delen av summan, och resten fördelas mellan alla andra spelare. Det är ett bingospel där alla vinner. Högsta summan i Bullseye Bingo som har delats ut i jackpot är för närvarande 755 691 kronor. Då fick vinnaren 377 845 kronor och den andra halvan fick alla andra som deltog i Bullseye Bingo. Det är ett väldigt roligt bingospel som spelare tycker om.

Andra bingospel

Här är ett par andra bingospel som finns att hitta på deras hemsida.

Rock n Roll Bingo är ett bingospel som går i musikens tecken och just Rock n Roll. Nian är ett annat spel som har en jackpot på minst 9999 kronor, därav namnet Nian. Sedan finns Tusenlappen som liknar klassisk bingo fast på nätet. Sista bingospelet som finns på Svenska Spel heter Fyrklövern och är också ett klassiskt spel med en del modifikationer som grafik, ljud osv.

Det är roligt och enkelt att spela bingo på nätet. Man behöver inte åka till bingohallen eller vänta på att Bingolotto ska sändas på TV. Just online bingo håller på att bli populärare än vanlig bingo. Troligtvis är det på grund av att det är så enkelt och fler och fler spelbolag lägger in det i sitt utbud.

Vad kostar det att spela bingo på nätet?

Det kostar ungefär 10 kronor per bricka om man ska spela hos Svenska Spel. Det går att köpa fler än en bricka innan spelet börjar.

Comments are closed.