Trisslotten, en oslagbar favorit

Det går inte att förneka att Trisslotten är en oslagbar favorit som fungerar i alla lägen. Enkelheten och den spänning som man får uppleva är värt kostnaden för lotten anser vi.

Lotter över huvudlaget är populärt bland svenskarna och det sitter nog djupt rotat sedan långt tillbaka när man kunde köpa lotter på marknader osv. Det är en tradition som vi har haft kvar och som Svenska Spel värnar om och förnyar med jämna mellanrum. På Trisslotten så ska man skrapa fram tre symboler som är lika för att vinna, det kan bestå av vinster från 30 kr och upp till flera miljoner.

Skraprutan består av tre vågräta rader och tre lodräta, dessa skrapar man i valfri ordning. Den nya Trisslotten har dessutom en ruta med extra vinstchanser som heter ”Extrachansen”.

Det går att vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet genom att få tre lika 1 miljonssymboler. Skrapar man fram tre stycken tv-apparater får man besöka TV4:as Nyhetsmorgon och välja en lott i direktsänd tv där man kan vinna mellan 50 000 och 5 miljoner kr, det minsta man vinner är alltså 50 000 kr.

Sedan finns det klöversymboler, får man tre lika av dessa då åker man också till TV4. Månadsklöver heter det och man vinner en fast summa pengar i månaden i ett antal år. Högsta vinsten där är 100 000 kr i månaden i 25 år, vilket blir hela 30 miljoner kronor.

Med extrachansen kan man multiplicera sin vinst upp till 10 gånger eller få ett tillägsbelopp som kan räknas samman med de andra i skraprutan. Skrapar man fram en stjärna plus tre lika belopp så vinner man hela spelrutans summa. Alla belopp på lotten räknas ihop och den summan blir vinsten.

Comments are closed.